Rubbish Cart Robot

1.199 ден Со ДДВ

Конструирајте моторизирана корпа за ѓубре. Капакот на роботот се отвара и затвора, бидејќи ве потсетува да го намалувате отпадот секој ден.

9 на залиха

Спореди