Riding Acrobat

1.490 ден Со ДДВ

Време е за авантура со овој акробат! Децата ќе уживаат во одржување на рамнотежата и напнатоста на жицата помеѓу две точки. Колку возбудлив начин да научите за гравитацијата, а исто така да развиете координација на очите.

7 на залиха

Спореди