Racing Cars

1.789 ден Со ДДВ

Овој кул сет за тркачки автомобили е дизајниран да инспирира независни сценарија на имагинативна игра. Сетот содржи 2 тркачки автомобили со одлични детали, 2 обележувачи за почетната или целната линија и 2 минифигури на возачи со тркачки кациги.

На залиха

Спореди