Puzzle 60 Top Wings

299 ден Со ДДВ

Сложувалка со димензии 33.5 х 23.5 см. Сложувалките се дизајнирани специјално за деца, претставувајќи ги нивните најсакани ликови. Се состои од слики што ги претставуваат најсаканите ликови на најмалите. Квалитетот на материјалите и ексклузивната техника на печатење гарантираат убави, живописни и брилијантни слики за игра што никогаш не завршува.

11 на залиха

Спореди