Puzzle 500 Romantic Promenade In Paris

449 ден Со ДДВ

Сложувалка со димензии 49 ? 36 cm со прекрасна слика со романтичното шеталиште во Париз. Сугестивнa сликa, квалитетно печатење, прецизни исечоци, цврсти и скапоцени материјали.

На залиха

Спореди