Puzzle 3×48 Ben Ten

499 ден Со ДДВ

Сложувалка со 3 слики по 48 парчиња, со димензии 32 х 22 см . Сложувалките се дизајнирани специјално за деца, претставувајќи ги нивните најсакани ликови. Се состои од слики што ги претставуваат најсаканите ликови на најмалите. Квалитетот на материјалите и ексклузивната техника на печатење гарантираат убави, живописни и брилијантни слики за игра што никогаш не завршува.

6 на залиха

Спореди