Puzzle 2×20+2×60 Winnie The Pooh

549 ден Со ДДВ

Сложувалка со 2 слики по 20 и 2 слики по 60 парчиња. Сложувалките се дизајнирани специјално за деца, претставувајќи ги нивните најсакани ликови. Се состои од слики што ги претставуваат најсаканите ликови на најмалите. Квалитетот на материјалите и ексклузивната техника на печатење гарантираат убави, живописни и брилијантни слики за игра што никогаш не завршува.

На залиха

Спореди