Puzzle 104 Under the Sea

499 ден Со ДДВ

Сложувалка со димензии 33,5 х 23,5 сm. Glitter Puzzle колекцијата има разнобоен сјаен финиш на кутијата и сложувалката. Се состои од слики што ги претставуваат најсаканите ликови на најмалите. Квалитетот на материјалите и ексклузивната техника на печатење гарантираат убави, живописни и брилијантни слики за игра што никогаш не завршува.

На залиха

Спореди