Puzzle 104 Minnie Happy Helpers

499 ден Со ДДВ

Сложувалка со димензии 33,5 х 23,5 сm. Jewels Puzzle колекцијата е уникатна, содржи скапоцени детали кои ги лепите на самата сложувалката. Се состои од слики што ги претставуваат најсаканите ликови на најмалите. Квалитетот на материјалите и ексклузивната техника на печатење гарантираат убави, живописни и брилијантни слики за игра што никогаш не завршува.

3 на залиха

Спореди