Puzzle 104 Maxi SC Spiderman

649 ден Со ДДВ

Сложувалка со димензии 62 х 42 см. Сложувалките се дизајнирани специјално за деца, претставувајќи ги нивните најсакани ликови. Се состои од слики што ги претставуваат најсаканите ликови на најмалите. Квалитетот на материјалите и ексклузивната техника на печатење гарантираат убави, живописни и брилијантни слики за игра што никогаш не завршува.

3 на залиха

Спореди