Puzzle 104 3D Lic Princess

599 ден Со ДДВ

Сложувалка со димензии 33,5 х 23,5 сm. 3D VISION колекцијата доаѓа со фантастични јасни очила за 3Д гледување. Се состои од слики што ги претставуваат најсаканите ликови на најмалите. Квалитетот на материјалите и ексклузивната техника на печатење гарантираат убави, живописни и брилијантни слики за игра што никогаш не завршува.

На залиха

Спореди