Puzzle 1000 Louvre Leonardo Mona Lisa

649 ден Со ДДВ

Сложувалка со димензии 69 ? 50. Музејска колекција, Leonardo Da Vinci – Mona Lisa. Сугестивнa сликa, квалитетно печатење, прецизни исечоци, цврсти и скапоцени материјали.

На залиха

Спореди