Pull-Along Snake

1.390 ден Со ДДВ

Plan toys Snake е забавна и динамична играчка на тркала, која се бранува додека се движи, имитирајќи го однесувањето на вистинска змија. Весело лице на играчка, светли бои, нежен звук при движење. Играчката е изработена од гумено дрво, обоена со нетоксична боја со природни пигменти, што ја прави потполно безбедна за децата.

На залиха

Спореди