Пронаоѓање на господин Копче

449 ден Со ДДВ

Развојната игра на табла е совршена за деца. Играјте на реакција и внимание. Картичките покажуваат копчиња од 3 различни бои (црвена, жолта, сина), 3 различни форми (квадрат, триаголник, круг) и 3 различни емоции (среќа, тага, лутина). Задачата на играта е што треба брзо и најмногу од се да соберете карти за игра кои ќе ги задоволат критериумите.

467 на залиха

Спореди