Priam Changing Bag / Desert Khaki Denim-khaki/brown

9.990 ден Со ДДВ

Кога шетате со вашето дете, секогаш има потреба да ги чувате неговите предмети. Торбата е исклучително функционална со 9 внатрешни џебови. Има специјален водоотпорен оддел, подлога за пресоблекување и термобокс за шише. Нејзините рачки овозможуваат лесно прицврстување на количката.

4 на залиха

Спореди