Power Rangers Micro Morphers – Кесичка изненадување

349 ден Со ДДВ

Соберете колекција на моќни ренџери во мини верзија со Power Rangers Toys Micro Morphers. Секоја фигура има детали, интересни додатоци и фигура на Power Rangers со висината 2,5 см. Фигурите се презентирани во необични динамични пози. Во серијата има 16 карактери за собирање. Секоја кесичка се продава одделно и се паѓаат фигури по случаен избор.

На залиха

Compare