Power Rangers Hero Figure

1.999 ден Со ДДВ

Црвениот ренџер го предводи овој храбар тим и ги користи своите моќи базирани на гепарди во борбата против неговите непријатели. Но, тој немаже да успее без неговите другари, кои се подеднакво храбри! Придружете им се и започнете ја борбата за да го запрете Евок и неговата војска на Троникс! Повторете ги вашите омилени акции од серијата и смислете и нови – Моќните Ренџерс сега со ваша помош треба да станат непобедливи! Соберете ги сите. (се продаваат одделно)

На залиха

Compare