Power rangers Beast X Morpher

3.999 ден Со ДДВ

Во серијата Power Rangers Beast Morphers, ренџерите се трансформираат во супер херои со активирање на моќниот Morphер. Сега децата можат да замислат да ги активираат сопствените супермоќи со нараквицата Beast-X Morpher. Кога ќе се носи на зглобот и ќе каже „започнете го времето по Морф!“ – се активираат музика, светла и звуци. Тие можат да вметнат други токени Morph-X (од други сетови) во ракавицата за да ги отклучат звуците и фразите на ликот. Пронајдете други ликови на Ренџерс и отклучете ги нивните звучни ефекти и фрази.

Нема на залиха

Спореди