Play With Me – Подлога за бебе гимнастика

2.999 ден Со ДДВ

Шарена подлога за бебе со многу физички активности за да ги забавувате вашите најмали деца додека ги развиваат своите способности. Со меки предмети што можат да се прилагодат и да се вадат, ова е совршено за поттикнување на развојот на тактилната и визуелната перцепција на вашето дете. Игра полна со додатоци дизајнирана да ги забавува децата во најраните месеци од нивниот живот.

8 на залиха

Спореди