Play-Doh Role Play Tools

819 ден Со ДДВ

Разбудете ја вашата фантазија и влезете во светот на обликување и создавање на вашата градина од соништата. Создадете градина полна со цвеќиња: додадете овошни дрвја и бубачки и ископајте ја. Направете цвеќиња слични на оние во паркот или направете нови и неочекувани, ваши ремек-дела! Или пак, впуштете се во светот на занаетчиството – пила, чекан за сецкање меко дрво Play Doh. Кога ќе завршите, можете да ги оставите да се исушат и да ги дадете на вашите најблиски како фигури или да го ставите пластелинот повторно во кофичките за да ја зачувате неговата еластичност и да биде подготвен за нова креација.

7 на залиха

Спореди