Play Doh Party Pack

560 ден Со ДДВ

Play-Doh е нетоксично соединение за моделирање, популарно „пластелин“ наменето првенствено за помали деца и е сосема безбедно за употреба. Лесен е за употреба, лесен за чистење, спакуван е во разни весели бои и децата го користат при изработка на своите први уметнички дела. Направен е од квалитетни нетоксични материјали што се безбедни за вашето дете.

35 на залиха

Спореди