Play-Doh Mini Bucket

999 ден Со ДДВ

Со мини-кофата Play-Doh можете да ги однесете вашите 4 кантички пластелин и забавни додатоци каде сакате, бидејќи е многу лесна за носење. Пластелинот е направен од нетоксичен материјал, не му штети на здравјето на најмалите додека си играат. На децата ќе им биде стимулирана имагинацијата, создавајќи најразновидни форми во оваа игра.

На залиха

Спореди