Play-Doh Classic asst

489 ден Со ДДВ

Play Doh Fun Factory обезбедува одлична шарена забава со прстите! Моделирање на пластелин во 2 бои и разновидни калапи за месење, валање и обликување. Обидете се во улога на стоматолог, фризер и градител и откријте која работа најмногу одговара на вашите прсти! Сетовите се продаваат одделно.

На залиха

Спореди