Play-Doh Cash Register

1.489 ден Со ДДВ

Сега можете да ја имате вашата прва каса Play-Doh и да си подготвите овошје, зеленчук и други состојки со помош на калап. Со модулот за паричник, можете дури и да направите монети, банкноти и кредитни картички. Забавата ја комплетира вграден скенер кој дава вистински звучен сигнал, рачен скенер за баркодови и фиока за готовина што се отвара со притискање на копче. Ставете ги сите подготвени намирници во корпата и подготвени сте за ново искуство во шопинг Play-Doh!

На залиха

Спореди