Play-Doh Buz Cut

2.159 ден Со ДДВ

Посетете го фризерскиот салон Buzz’n Cut и испробајте нова фризура или избричете се. Ставете еден од 2-та карактери во фризерско столче, свртете ја рачката и косата или брадата магично ќе растат. Следува најдобриот дел! Скратете или избричете сe со електричен клипер, што испушта звуци на вистинска берберска машинка кога ќе ја допре смесата Play-Doh. Направете ги да изгледаат свежи и фанки додавајќи лакови, плетенки, мустаќи и други додатоци со калапи, ножици и брич. Користете ја четката за да ги отстраните преостанатите парчиња пред да испробате која било од новите фризури повторни.

На залиха

Спореди