Pinhole Camera

799 ден Со ДДВ

Истражете како малечка игла се прекршува и снима светлосни зраци за да произведе вистински фотографии. Не ги прави најдобрите фотографии на светот, но дефинитивно најинтересните!

На залиха

Спореди