Phlat Ball Sonic

1.559 ден Со ДДВ

Фрли го дискот … и фатете ја топката! Phlat Ball е магичен диск кој одеднаш се отвора во топка! Фрлете диск кој чудесно се отвора за време на летот и фатете ја топката Фрлајте, ловете и изведувајте супер трикови со магичната топка. Откако ќе играте или тренирате супер трикови, едноставно стиснете ја топката и ќе се направи како диск.

7 на залиха

Спореди