Peekaboo Dog

2.699 ден Со ДДВ

Ова слатко мало интерактивно кученце шета и игра криенка и има копчиња за учење на вашето дете додека се забавува. Кога кученцето ги покрива очите со ушите, функцијата peek-a-boo е активирана. Интерактивните копчиња го учат вашето дете на првите букви и броеви и многу забавни песни за нивните пријатели животни.

4 на залиха

Спореди