Paw Patrol – Јенга

689 ден Со ДДВ

Колку висока кула можете да изградите пред да падне? Нежно отстранете ги разнобојните дрвени блокови и поставете ги на врвот за да се изгради кула! Колку повеќе елементи отстранувате, кулата станува понестабилна. Проверете колку висока кула можете да изградите!

На залиха

Спореди