Panoramic – Седиште за автомобил гр.0+/1/2/3

15.999 ден Со ДДВ

Cam Panoramic е седиште за автомобил кое ги опфаќа сите возрасни групи и се користи од раѓање до 36 кг. Седиштето е во согласност со стандардната ECE R44 / 04 за заштита од странични удари. Основата на автомобилското седиште ви овозможува да го ротирате 360 °. Има 3 позиции за прилагодување на грбот, безбедносни ремени со 5 точки, прилагодлив потпирач за глава со 5 позиции, универзален Isofix систем за група 0 и 1 и поедноставен систем за прицврстување во автомобилот за група 2 и 3 што може да се инсталира во автомобилот со помош на безбедносни ремени. Dri-Seat – влошката за новороденчиња му обезбедува на детето уште поголема удобност за време на патувањето. Системот SideProtect обезбедува дополнителна заштита на главата. Куќиштето е изработено од пластика со висока цврстина, дополнителниот слој на капакот на страна го прави седиштето меко и удобно.

На залиха

Спореди