Нинџа желки тенк

3.199 ден Со ДДВ

Супер моќното возило на тимот Нинџа желки кое се менува од возило за брзи операции на терен во игра поставена во неколку чекори! Отворете ја предната кабина за да им олесни влегувањето на желките и свртете ја задната врата за полесно да излезете! Лабораторијата на Донатело се издига од покривот и се врти за 360 °, гаѓа стрели, има скриен панел и отвор за спасување на дното.

Нема на залиха

Спореди