New York City

3.919 ден Со ДДВ

Оваа одлична колекција нуди модели погодни за изложување дома и во канцеларија, создадени за секој што е заинтересиран за патувања, архитектура, култура, историја и дизајн. Овој сет за градење се карактеризира со иконска њујоршка архитектура,

7 на залиха

Спореди