Nesting Cylinders

890 ден Со ДДВ

Цилиндри со светло обоени бои и цилиндар со природна боја на дрво, ќе го стимулираат откривањето на составувањето. Вашето дете ќе започне да учи за раната математичка вештина и да развие фини моторни вештини.

На залиха

Спореди