Nesting Boxes

890 ден Со ДДВ

Коцки во 2 бои, комбинирани со коцка во природна боја. Ангажирањето на детето со оваа игра помага да се разбере концептот на распоред на просторот, развојот на фината подвижност и математичкото размислување.

На залиха

Спореди