Nerf Triad EX3

649 ден Со ДДВ

Nerf Triad EX-3 обезбедува пукање со три цевки. Вметнете по една стрела во секое од трите буриња на бластерот, повлечете ја рачката и потоа повлечете го чкрапалото за да испукате една стрела. Со овој пиштол можат да испалат три куршуми по ред.

На залиха

Спореди