Nerf Super Soaker Hydra

2.799 ден Со ДДВ

Потопете цели со силен млаз на вода од NERF Hydra. Ова монструозно оружје ќе ги запре сите противници. Неговиот резервоар може да собере 1,9 литри вода. Поместете ја рачката на моќниот пуштол напред и назад за да испукувате големи млазови вода.

13 на залиха

Спореди