Nerf NStrike Elite Jolt Blaster

489 ден Со ДДВ

Нека не ве лаже микро големината на овој пиштол – тој има моќ и прецизност како вистинско големо оружје. Наполнете го со муницијата што ја добивате во комплетот и потоа скријте го во вашиот џеб. Лесно маневрирајте и приближете се до непријателот. Кога ќе почувствувате дека е прав момент – испукајте куршум.

На залиха

Спореди