Nerf NStrike 12 Elite Darts

259 ден Со ДДВ

Кој има време да бара изгубени куршуми за време на акцијата за стрелање!? Со овој сет со 12 куршуми ќе бидете секогаш спремни за пукање. Наполнете го вашето оружје NERF и продолжете ја мисијата. Сет со 12 куршуми компатибилни на сите N-STRIKE ELITE пиштоли.

На залиха

Спореди