Nerf N’Strike Elite Delta Trooper

4.499 ден Со ДДВ

Nerf N-Strike Elite Delta Trooper содржи држач што можете да го закачите на пушката и со тоа да ја направите постабилна. Бурето од оваа пушка може да се прошири, што влијае на точноста – додадете продолжение на цевката и погодете ја најоддалечената цел. Вклучени се 12 куршуми со кои опсегот на истрелот е 27 метри.

На залиха

Спореди