Nerf Microshots Blaster asst

959 ден Со ДДВ

Пробајте го микро-бластерот и започнете нова авантура до голема победа. Нека не ве лаже мини-големината на ова оружје – тоа ви дава поголема подвижност и можност за напад од заседа или камуфлажа.

На залиха

Спореди