Nerf Mega Bulldog

1.989 ден Со ДДВ

Експлозијата Nerf Mega Bulldog содржи муниција дизајнирана за поголема прецизност! Наполнете го шаржерот од предната страна, повлечете ја рачката назад, повлечете го активирањето и испукајте муниција. Повлечете ја касетата и скратете ја цевката до покомпактна големина за да останете подвижни и прилагодливи на борба на тесните простори.

На залиха

Compare