Nerf Elite Trilogy DS 15

3.899 ден Со ДДВ

Trilogy DS-15 за нова борба. Ослободете ја тројната експлозија и шокирајте го противникот 5 капсули си 15 куршуми. Оваа моќна експлозија работи на пумпа, не ви требаат батерии кои можат да ве изневерат среде битка. Кога репетирате да пукате повторно, празната капсула автоматски се исфрла од бластерот. Ставете 3 проектили во капсулата, вметнете ја целата капсула во пиштолот, повлечете ја рачката назад за да репетирате и можете да пукате.

На залиха

Спореди
Шифра: HASE2853 Категории: , , Ознаки: ,
Бренд:: Nerf
Brands