Nerf Elite Blaster Scout MKII

999 ден Со ДДВ

Кога битката започнува, зграпчете го Blaster Scout MKII за да бидете подготвени да дејствувате брзо како што се загрева дејството. Blaster Nef N-Strike Elite Scout MKII доаѓа со 4 куршуми дизајнирани за далечина.

На залиха

Спореди