Nerf Alpha Strike Fang QS 4 Target

889 ден Со ДДВ

Вежбајте ја својата прецизност со овој сет Fang KS-4 од 13 парчиња кој вклучува пиштол, 8 куршумии 4 полу-цели што можат да се спојат заедно за да се создадат 2. Ставете 4 куршуми во Blaster Fang KS-4, повлечете ја рачката за да вежбате и притиснете го копчето за да пукате еден куршум одеднаш.

На залиха

Спореди