My First Learning Clock

1.049 ден Со ДДВ

Запознајте ги децата со концептите за време и календар користејќи го овој часовник за учење. Децата можат да научат за раскажување на времето и за планирање на распоредот со забавно учење.

10 на залиха

Спореди