Multi Tool сет со пластели 4 бои и калапи

699 ден Со ДДВ

Забавата никогаш нема да заврши со сетот со пластелин Crafy 4 Piece! Можете да создадете нови бои и да направите одлични форми со мешање на пластелинот. Пластелинот за игра му помага на вашето дете да развие и умешност и имагинација. Децата ќе можат да прават различни форми со различни бои, ќе се забавуваат и ќе ја развиваат својата креативност со веселите додатоци кои помагаат во обликувањето.

На залиха

Спореди