Mosaic Fun Dinosaur World

449 ден Со ДДВ

Направете неверојатни слики со теми на диносауруси користејќи мозаична уметност! Ќе биде доволно да ги користите шарените мали силиконски коцкички како мозаични градежни блокови и да ги следите шаблоните дадени за вас. Ќе биде доволно само да ги поставите вашите мозаици на таблата без потреба од лепило.

На залиха

Спореди