Monopoly Classic – Друштвена игра

2.289 ден Со ДДВ

Класична игра монопол дизајнирана за забава за целото семејство. Движете се околу таблата, купувајте имоти, градете куќи и хотели и потоа наплаќајте пристап на сите посетители. Испробајте ги сите шанси, развијте ја инфраструктурата и освојте го целиот свет. Содржи нови фигури чекаат – мачка, куќа, патка, пингвин, диносаурус, брод и автомобил.

На залиха

Спореди