Monopol Fortnite

3.499 ден Со ДДВ

Класичната игра монопол дизајнирана и инспирирана од популарната онлајн игра „Fortnite“. Во ова возбудливо издание од играта Монопол, играчите потврдуваат локации, се борат против противници и избегнуваат бура за да преживеат.

На залиха

Спореди