Mom’s Pastry сет со пластелин 4 бои и калапи

333 ден Со ДДВ

Со сетот за играње Mom’s Pastry забавата никогаш нема да заврши! Со мешање на пластелинот, можете да создадете нови бои и да ја совладате кујната! Пластелинот за игра му помага на вашето дете да развие умешност и имагинација. Децата ќе можат да прават различни форми со различни бои, ќе се забавуваат и ќе ја развиваат својата креативност со веселите додатоци кои помагаат во обликувањето.

На залиха

Спореди